Wat is ActivePure®
ActivePure® werd in de verenigde staten ontwikkeld door Beyond by Aerus, een toonaangevend technologiebedrijf met meer dan 95 jaar geschiedenis. De oorsprong van het bedrijf bedrijf ligt in de zweedse multinational Electrolux. Aerus ontwikkelt innovatieve producten die zijn erkend door oa.het Smithsonian (Amerikaans onderwijs- en onderzoeksinstituut) en die worden vertrouwd door miljoenen families en bedrijven, waaronder zelfs de NASA.

Werking wetenschappelijk onderbouwd en bewezen
Het is wetenschappelijk bewezen dat de Aerus Pure & Clean het coronavirus SARS-CoV-2 ook in de lucht verminderen. ActivePure-technologie is getest op levend SARS-CoV-2-virus, niet op proxy-of surrogaatstammen zoals veel concurrerende technologieën gebruiken. 

  • Bewezen dodingspercentage van meer dan 99,9% van SARS-COV-2 in de lucht binnen 3 minuten
  • Tests uitgevoerd in samenwerking met een Biosafety Level 4 en Biosafety Level 3 combinatielaboratoriumteam, volgens strikte FDA-protocollen

ActivePure® Ruimte-technologie
Iedereen maakt zich steeds meer zorgen over mogelijke blootstelling aan allergenen, schimmels, virussen, bacteriën, uitlaatgassen en andere luchtverontreinigende stoffen.
En terecht: allergieën treffen steeds meer mensen en ademhalingsproblemen zoals astma blijven toenemen.

Met ActivePure®-technologie kunt u verder gaan dan traditionele luchtzuiveringssystemen door niet alleen muffe geuren te verwijderen en stof te verminderen, maar ook om schadelijke verontreinigingen in de lucht en op de oppervlakken van uw huis te verwijderen.

Certified Space Technology
ActivePure® is de enige luchtreinigingstechnologie die het prestigieuze Certified Space Technology-zegel van de Space Foundation heeft gekregen. We hebben wereldwijde rechten op deze gepatenteerde ActivePure®-technologie en het is de enige gecertificeerde ruimtetechnologie die 24 uur per dag continu werkt om lucht en oppervlakken continu te reinigen en te beschermen.

Hoe werkt ActivePure®
Hoe werkt ActivePure® om u, uw gezin of uw medewerkers te beschermen?
Zuurstof- en watermoleculen die zich sowieso al in de lucht bevinden passeren in onze luchtreinigers de ActivePure-honingraatmatrix. In de matrix worden de moleculen omgezet in vriendelijke maar krachtige ionen. Wij noemen deze oxidizers. Deze verspreiden zich daarna door de gehele ruimte. Wanneer deze supercharged ActivePure®-moleculen  verontreinigende stoffen, schimmels, virussen en geur veroorzakende bacteriën tegenkomen worden deze snel vernietigd. Zelfs virussen en schimmels die zich op tafels en meubels bevinden, of bacteriën die zich proberen te verbergen in moeilijk te bereiken kieren en spleten.

Ga naar onze kennisbank voor meer interessante en lucht gerelateerde onderwerpen