Over ons
Puri4 is een snelgroeiende franchise onderneming en is specialist in het verrichten van luchtkwaliteitsmetingen en het geven van advies over luchtreinigers, luchtzuiveraars, ionisators, UV-C en ook waterreinigers ter bevordering van de luchtkwaliteit en waterkwaliteit. Wij adviseren tijdens een persoonlijk gesprek met onze klant de gewenste product of oplossing. Wil jij ook dealer worden? 

De betekenis van de naam
Puri4 komt van “Purifier” hetgeen luchtzuiveraar betekent. De 4 in het logo staat voor de 4 elementen. Lucht, water, aarde en ook vuur. In ons geval voor bereiken van schone lucht, schoon water, respect voor de wereld en het vuur is onze drive.

Onze missie
Wij leveren hoogwaardige producten ter verbetering van de lucht- en waterkwaliteit in huishoudens en bij bedrijven. Wij adviseren particulieren en bedrijven over producten met als doel een gezondere lucht en schoner drinkwater te realiseren. De footprint die wij willen genereren is bewustwording bij mensen maar tevens een betere water- en luchtkwaliteit in de directe leefomgeving en leefwijze van mensen te genereren. 

Onze visie
Wij zijn actief in het promoten van luchtkwaliteitsmetingen om mensen te informeren over de lucht- en waterkwaliteit in huishoudens. Daarnaast promoten wij de werking van de producten ter bevordering van de lucht- en tevens waterkwaliteit en daarna delen informatie over de resultaten. Ons grote doel is het verkrijgen van erkenning voor het geven van goede adviezen en het leveren van producten met bewezen technologieën om onze relaties goede bescherming te bieden.

Onze waarden
Wij staan voor het hoogst haalbare op gebied van productkwaliteit en product betrouwbaarheid. Wij handelen vanuit een ideaal om de gezondheid van mensen te bevorderen en mensen te informeren over.

Onze partners
Onze partners, onze afnemers en onze leveranciers zijn ons grootste goed. Het is voor ons belangrijk dat zij zich prettig
en veilig voelen in hun werk, werkomgeving en bij ons, want daarvoor doen we het.